Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

sinosz.hu

Akadályugrás HR meetup

HR szakember vagy munkaadó vagy? Elkötelezett vagy az inkluzív vállalati kultúra támogatása, fejlesztése iránt? Dolgoznak nálatok siket és nagyothalló emberek, vagy tervezitek megváltozott munkaképességű személyek toborzását, foglalkoztatását?

Akkor ez a program Neked szól!
Gyere, tarts velünk, tanulj ONLINE!


Novemberi meetupunkon új módszertani, akadálymentesítéssel kapcsolatos technológiai lehetőségeket ismerhetsz meg a siket és nagyothalló emberek foglalkoztatásával összefüggésben.

Program

9.30-9.35 Megnyitó – Dr. Hangya Dóra (szolgáltatásvezető, SINOSZ Akadályugrás)

9.35-10.45 I. Nézd, mi így csináljuk! És Te? Vállalati jó gyakorlatok a siket és nagyothalló személyek foglalkoztatásáról
Rosner Imre (karitatív osztályvezető, Szerencsejáték Zrt.): Nem csak a szerencsén múlik!
Podmaniczky Éva (speciális foglalkoztatási szakértő, Magyar Posta Zrt.): Tegyünk együtt! – tudatosan a befogadásért a Magyar Posta Zrt.-nél
Buza-Hegyesi Helga (esélyegyenlőségi referens, Decathlon): „Összeköt a sport”

11.10-11.30 II. Eszközt adunk a kezedbe!
Horváth Zsófia (szolgáltatásvezető, SINOSZ KONTAKT jelnyelvi tolmácsszolgálat): Akadálymentes kommunikáció a munkahelyen, azonnal! Ismerd meg a KONTAKT videó-alapú jelnyelvi tolmácsszolgáltatást

11.30-11.50 III. Kommunikációs akadálymentesítés a munkahelyen
Botos Barbara (szolgáltatásvezető, SINOSZ jelnyelvi tolmácsszolgálatok): Tolmácsolás a térítésmentes foglalkoztatási keret terhére – Hogyan veheti igénybe a munkavállaló?

TÁMOGATÓI JEGY: 14.990 forint+áfa/fő
(egy szervezet képviseletében, legalább 2 fő részvétele esetén 12.990 forint+áfa/fő)

Rendezvény ideje: 2024.11.05., 9.30-12.00
Rendezvény helye: ONLINE Zoom
Rendezvény szervezője: Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége
Kapcsolat: akadalyugras@sinosz.hu

REGISZTRÁCIÓ
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfdKy8qce…/viewform…

Örömmel várjuk a programunkra a témához kapcsolódó szakon tanuló egyetemi hallgatók regisztrációját is. 10 fő számára ingyenesen biztosítjuk a programon történő részvételt. (Jelentkezési sorrend alapján biztosítjuk a 10 fő részvételi lehetőségét, hallgatói jogviszony igazolás szükséges!) 

A rendezvény során képernyőfotók készülnek. A programra regisztráló személyek a regisztrációs űrlap beküldésével elfogadják, hogy a rendezvények készült képeket a SINOSZ saját kommunikációja során felhasználhatja.