Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

sinosz.hu

Álláskeresőknek

Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen a siket és nagyothalló személyeknek az álláskeresésben, a munka világában történő eligazodásban. Az Akadályugrás elnevezés nem véletlen. Az oldal tervezésekor az egyik legfontosabb célunk az volt, hogy a siket és nagyothalló személyek számára minden szempontból akadálymentes információs felületet hozzunk létre. A munka fontos része életünknek. Mindenki szeretné megtalálni az ideális munkahelyét és munkáját, amit örömmel végez.

A SINOSZ Akadályugrás szolgáltatása 2013 óta támogatja és segíti a siket és nagyothalló személyeket álláskeresésük folyamatában és a munkaadókat is számos szolgáltatással abban hogyan tudnak akadálymentes, egyenlő eséllyel hozzáférhető munkahelyet biztosítani siket és nagyothalló munkavállalóknak. Személyesen keressük fel a munkaadókat és tájékoztatjuk őket a siket és nagyothalló személyek foglalkoztatását érintő legfontosabb kérdésekről, segítünk leküzdeni azokat a félelmeket, előítéleteket, amelyek visszatartják őket a siket és nagyothalló személyek alkalmazásától.

Az SINOSZ Akadályugrás szolgáltatásának munkatársai segítik a siket és nagyothalló álláskeresőket egyéni tanácsadással és munkaközvetítéssel. Az álláskeresési folyamatokat nyomon követjük és egyénre szabottan ellenőrizzük megvalósulását. Tájékoztatást adunk az aktuális állásajánlatokról, az álláskeresők igényeinek, elképzeléseinek és tapasztalatainak megfelelően segítjük az álláskeresést és az ideális munka megtalálását. Számíthattok ránk az önéletrajz és a motivációs levél elkészítésében is. Támogatjuk az állásinterjú akadálymentes megvalósulását, igény szerint jelnyelvi tolmács biztosításával.

Fontos, hogy a megfelelő munka megtalálásához sokszor türelem és idő is kell, nem biztos az azonnali siker. Fontos a végzettség és a szakmai képzettség is, de a félelem és az önbizalomhiány is befolyásolja a sikerességet. Ha úgy érzed, hogy támogatásra van szükséged vagy kérdéseid vannak a munka világával kapcsolatban, keress minket bizalommal!

Az oldalon az állásajánlatok menüpont alatt megtalálod aktuális álláslehetőségeinket, melyekre jelentkezni tudsz rajtunk keresztül.