A Nyomda és Papíripari Szövetség aktív támogatásával, idén is, 2018. ŐSZÉTŐL könyvkötő és nyomtatvány feldolgozó képzés indul, a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Szily Kálmán Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Tótfalusi Nyomdaipari tagozatának szervezésében, szakképzett oktatógárdával.

A szakképesítés azonosító száma: 34 543 06

A képzés sikeres elvégzése után a hallgatók könyvkötő és nyomtatvány feldolgozó szakképesítést szereznek.

Várunk minden olyan fiatal, vagy korosabb jelentkezőt, aki most tanulná a kötészeti szakma fortélyait, vagy aki már eddig is aktív dolgozója volt a nyomdának, de szeretné élvezni mind ő, mind a cége (pályázatokon való részvétel feltétele a megfelelően szakképzett dolgozó) a szakképesítés adta előnyöket.

Az oktatás anyagilag támogatott, ingyenes, és esti képzésben valósul meg, ami lehetővé teszi, hogy a hallgatók aktív munka mellett tanulhassanak.
Időtartama 2 év, előfeltétele érettségi, vagy, a sikeresen befejezett 10. osztály.
A képzés Budapesten, a VIII. kerületben, a már megszokott Tolnai Lajos utcai épületben történik.

Vidéki diákoknak a tanítási napokon kollégiumi ellátást tud az iskola biztosítani, kedvezményes áron (2000 Ft/3-4 fős szoba/nap).
Az elméleti órákat heti egy alkalommal, 15.30-20.10-ig, a gyakorlati órákat heti két alkalommal, 15.30-20.10-ig tartják. Megfelelő feltételek esetén a jelentkezők saját munkahelyükön kaphatják meg a gyakorlati képzést.

Jelentkezés: 2018. augusztus 31-ig.

Érdeklődés, jelentkezés:
Szilágyi Judit
képzési referens
oktatas@fedprint.hu