Akadályugrás
Prime Rate Kft. - Kötészeti munkatárs
Gödöllő
Munkakör
Kötészeti munkatárs
Város
Gödöllő
Munkavégzés helye
Pattantyús Ábrahám krt. 16. (Ipari Park), Gödöllő központból saját busszal szállítjuk a munkatársakat a műszakokhoz illeszkedően oda és vissza is.
Feladatok
kötészeti csomagolás illetve leválogatás, a kötészeti gépek kiszolgálása (alapanyagok előkészítése, késztermékek leszedése)
Elvárások, jelentkezés feltételei
Tanulási lehetőség (gépbeállító), magas színvonalú munkahelyi környezet, előnyt jelent a kötészeti gépek üzemeltetésében szerzett tapasztalat
Munkarend
A munka kétműszakos, változó munkarendű (6:00-14:30, 13:30-22:00). A munkaadó olyan jelentkezőket vár, akik számára ez vállalható.
Alkalmazni kívánt személyek száma
2 fő

A Prime Rate Kft. Magyarország legnagyobb és legmodernebb íves digitális nyomdája. Csatlakozz hozzájuk, és ismerj meg működés közben egy olyan vállalatot, amely élen jár az ügyféligények kiszolgálásában a vizuális megvalósítás területén, ahol komplex megoldásokban gondolkodnak, ahol a szakmaiság és a kreativitás harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Kínálatukban a vállalati nyomdatermékek mellett különleges kivitelű és díjazott termékpalettával teszik sikeresebbé megrendelőiket.

Megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését várják!

További információ: https://www.primerate.hu/

A SINOSZ további honlapjai

MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS INFORMÁCIÓS IRODA

Munkaerő közvetítői engedély száma:
BPM/01/17253-1/2015-1004